ЕСПРЕСО Гурме Бленд | 100% Specialty Arabica

13.95 лв.

Продукт: Кафе на зърна

Безплатна доставка при поръчка за над 30 лв.

Изчистване

Описание

ESPRESSO GOURMET BLEND | 100% SPECIALTY ARABICA

Внимателно подбрани кафета от най-добрите региони и плантации, изпечени до съвършенство и блендирани с майсторство. Всяко едно кафе използвано в нашите блендове е великолепно само по себе си, но когато се комбинира с останалите – резултатът е забележителен!
MCC-guarantee-freshness

Региони: Латинска Америка, Африка и Азия-Пасифик

Производители: Индивидуални малки ферми, кооперативи и естейтс

Надморска височина: 1,100 – 1,900 м.н.в.

Сорт: 100% Арабика | Етиопски наследствени, Типика, Бурбон, Катура, Мундо Ново, Икату, Катуай, Кент, SL28/SL34, Атенг, Адсения

Процес на обработка: Латинска Америка – мокър и полу-сух метод | Африка – сух и мокър метод | Азия-Пасифик – полу-сух метод

Създаден специално за любителите на еспресо, този отлично балансиран бленд има плътно тяло, богат вкус и перфектен каймак. В направата на бленда сме използвали само най-висококачествените зърна зелено кафе Арабика, идващи от внимателно подбрани региони в Африка, Латинска Америка и Азия-Пасифика. Този бленд е толкова впечатляващ, колкото и самите региони откъдето отделните кафета произхождат.

Поради големия интерес от ваша страна и зачестилите запитвания от B2B клиенти, решихме да ви предложим нашето виждане за гурме еспресо бленд, който може да задоволи и най-претенциозните любители на еспресото. Това е един наистина великолепен бленд, в който използваме само най-висококачесвените арабики от Латинска Америка, Африка и Азия-Пасифик, и след това умело ги печем до точния момент, за да изкараме най-добрите вкусови качества на всяко едно от кафетата в бленда. Дали предпочитате еспресо, ристрето, капучино, лате или американо, този бленд със сигурност ще ви впечатли.

Поради сезонния характер на кафетата, които използваме в еспресо бленда, през годината някои от кафетата може да бъдат заменени с кафета, имащи сходен вкусов профил.

Тази година, за бленда сме избрали кафета от следните страни: Бразилия, Колумбия, Етиопия, Кения, Гватемала, Никарагуа, Перу и Суматра. Резултата е един добре балансиран бленд с изчистена чашка и приятна киселинност с нотки на бадем и цитрус.

Бленд от 100% специална арабика с гарантиран произход и качество.

График за печене

Когато поръчвате, моля имайте предвид, че ние печем кафе през следните дни от седмицата:

Неделя – поръчки, получени до 08:00ч в неделя, ще бъдат изпечени в неделя и изпратени към вас в понеделник. Поръчки, получени след 08:00ч в неделя, ще бъдат консолидирани с поръчките за вторник;

Вторник – поръчки, получени до 12:00ч във вторник, ще бъдат изпечени във вторник и изпратени към вас в сряда. Поръчки, получени след 12:00ч във вторник, ще бъдат консолидирани с поръчките за четвъртък;

Четвъртък – поръчки, получени до 12:00ч в четвъртък, ще бъдат изпечени в четвъртък и изпратени към вас в петък. Поръчки, получени след 12:00ч в четвъртък, ще бъдат консолидирани с поръчките за неделя.

v2019-01-31

Доставка

Монтекристо Кофи Къмпани работи с куриерска фирма СПИДИ. Доставяме както до ваш адрес, така и до офис на куриера.

Моля имайте предвид, че от 01.11.2018, куриерска фирма Спиди промениха условията и цените за доставка на пратки до адрес в събота и ще въведат фиксирана надбавка от 3.50 лв. За пратки, адресирани за получаване от офис на Спиди надбавка за доставка в събота не се начислява:

Цени за доставка (посочените цени за куриерски услуги са с включен ДДС):

  • Всяка поръчка на стойност над 30.00 лв. се доставя безплатно за територията на цялата страна;
  • За всяка поръчка на стойност до 30.00 лв. се заплаща фиксирана цена от 5.оо лв за доставка до адрес или 3.50лв за доставка до офис на СПИДИ (важи за цялата страна);
  • Фиксиран час за доставка: +3.00 лв. (услугата се предлага само за градове с офиси на Спиди, като фиксирания час не може да бъде по-рано от 10:30 часа и не може да бъде по-късно от 17:30 часа.
  • Ако Вие предпочитате друг начин на доставка, моля свържете се с нас на телефон 087 684 2233 за да обсъдим Вашите изисквания.

Срокове за доставка чрез куриерска фирма “Спиди”:

  • за гр.София: до 1 работен ден;
  • за останалите части на страната: до 3 работни дни и по график за обслужване на населените места на фирма “Спиди” АД, като в зависимост от региона, възможно е доставката да се забави.

Моля имайте предвид следното:

1. Стоките, поръчани от интернет магазин www.montecristo-coffee.com, се доставят посредством служител на фирма „Монтекристо Кофи Къмпани“ ООД или чрез куриерска фирма „Спиди” АД, до адреса, указан при заявката.

2. Доставката се извършва до офис на СПИДИ или адрес на клиента, спрямо работното време на фирмата.

3. Доставки не се извършват в почивни дни и на официални празници.

4. Цената за доставката е без посочване на точен час. Ако Вие желаете поръчката да бъде доставена в точен час и ден, допълнителните разходи за доставка ще са за Ваша сметка.

5. Моля имайте предвид, че нашите кафета се пекат само при поръчка и се изпращата в рамките на 24 часа след изпичане.

6. Ако даден продукт е изчерпан, ние ще Ви уведомим за забавянето възможно най-скоро.

7. Ако сте нов клиент, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката. Непотвърдени поръчки няма да се изпращат, а направени поръчки без посочен телефон за връзка няма да се обработват.

8. За повече информация, моля запознайте се с нашите Общи Условия и по-специално условията в глава VI. Доставка.