Чаша за еспресо Montecristo

17.95 лв.

Комплекта съдържа чаша за еспресо Tognana Albergo с лого Montecristo Coffee Company с вместимост 80 мл и подложна чинийка.

В наличност

Код: МCUP001 Категория:

Описание

Тази стилна чаша е част от серията Алберго на известната италианска фирма за порцелан Tognana. Серията Алберго се характеризира със строг минималистичен дизайн.

Чашата за кафе Tognana е изискан порцеланов артикул, изработен от висококачествен порцелан с помощта на иновативни технологии за получаване на продукт, който е особено здрав и издръжлив.

За марката

Днес Tognana е най-голямата фабрика в Италия за производство на порцеланови сервизи за дома и хорека. Нейните продукти са популярни не само в Италия, но и в много страни по света. Компанията непрекъснато въвежда нови форми и декори, инвестира сериозно в технологии и развитие на производството с цел подобряване на качеството и дизайна на продуктите, както и обслужването на своите клиенти.

Италианският порцелан винаги се отличава с отличен стил и елегантност, а удебелените ръбове на предметите и специалната глазура го предпазват от начупване при интензивна употреба, включително миене в съдомиялна машина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.