Ecoffee Cup® чаши

Марка: ecoffee cup® | Капацитет: 350 мл (12 oz.)

Безплатна доставка при поръчка за над 30 лв.

В момента този артикул не е наличен.

Код: Няма Категория:

Описание

ecoffee cup® re-usable bamboo cups

Mалко хора знаят, че миналата година се отбеляза 30-годишнината от „раждането“ на съвременната хартиена чаша за еднократна употреба. Спямо някои изчисления, за три кратки десетилетия над 3 трилиона чаши за еднократна употреба са изхвърлени в депа за отпадъци. Ако в случай че се чудите, да това е числото с многото нули – 3 000 000 000 000.

Средният живот на чашата за еднократна употреба е по-малък от 10 минути – и поради тяхното пластмасово съдържание по-малко от 1% ще бъдат рециклирани.

От многото възможностти на пазара, защо се спряхме на ecoffee cup®?

Напълно биоразградими, чашите на ecoffee cup® са направени от естествени влакна (натурални органични бамбукови влакна), царевично нишесте и смола, и най-важното е, че нямат съдържание на BPA, BPS и фталати. Капакът и ръкава са изработени от матов силикон за хранително-вкусовата промишленост, който не съдържа латекс и е проектиран специално за горещи течности. Отвора на капак се затваря, което прави чашата идеална да я вземете със себе си навсякъде, където ходите. Целият продукт (чаша, капак и ръкав) може безпроблемно да се мие в съдомиялната машина и е проектиран да издържи с години, ако се поддържа добре.

Чашите ecoffee cup® са леки, ярки и красиви за пиене, без да оставят пластмасов послевкус 🙂

In this enlightened era, it’s never been easier to Choose to Re-use!