Промоция!

Абонаментна програма – Класик

25.11 лв.68.22 лв.

С тази абонаментна програма, любимото ви специално кафе ще се доставя автоматично, без да е необходимо да го поръчвате отново и отново. Така ще сте сигурни, че винаги ще имате прясно изпечено специално кафе доставено до вашата врата всяка седмица, на всеки две седмици или веднъж месечно – изборът е ваш! Кафетата се пекат всяка неделя, вторник и четвъртък, и се изпращат към вас в рамките на 24 часа след изпичане! Цените са с включена отстъпка от 10%, а за да получите безплатна доставка, моля използвайте промо код CLASSIC. Започнете вашето пътешествие в света на специалните кафета!

Продукт: Кафе на зърна | Грамаж: 500 гр. / 1 кг.

Направете своя избор:
Изчистване
Код: Няма Категория:

Описание

АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА – КЛАСИК

С тази абонаментна програма, винаги ще имате любимото си прясно изпечено гурме/специално кафе доставено до вашата врата всяка седмица, на всеки две седмици или веднъж месечно – изборът е ваш! Необходимо е само да изберете вашето любимо кафе или кафета, брой опаковки, кафе на зърна или смяно, колко често искате да получавате избраното от вас кафе. Оставете ние да се погрижим за всичко останало. Така ще сте сигурни, че винаги ще имате прясно изпечено кафе вкъщи или в офиса.

Когато се абонирате за програмата “Класик”, вие получавате следните предимства и отстъпки:

 • Кафетата от тази абонаментна програма се пекат в неделя, вторник и четвъртък
 • Всяко кафе се пече на малки партиди, пакетира се и се изпраща към вас в рамките на 24 часа след изпичане
 • Любимото ви кафе се доставя автоматично, без да е необходимо да го поръчвате отново и отново
 • Спестявате 10% на всяка поръчка от абонаментната програма, като отстъпката е автоматично отразена в цената на всеки един продукт
 • Безплатна доставка за цялата страна, като използвате промо-код CLASSIC.

Често Задавани Въпроси – програма ‘Класик’:

 

Как мога да се присъединя към абонаментната програма ‘Класик’?

Присъединяването към програмата става много лесно, като стъпките са както следва:

Стъпка 1: Ако все още не сте регистрирани, моля създайте нов онлайн акаунт

Стъпка 2: Изберете любимото си кафе или кафета. Ако не сте сигурни кое от всички кафета да бъде, не се притеснявайте – винаги можете да промените избора си на по-късен етап, като се свържете с нас.

Стъпка 3: Кафетата, които предлагаме са кафе на зърна, но ако желаете кафето да бъде смляно, моля изберете една от опциите  – еспресо, филтрация, френска преса, кафеварка, джезве.

Стъпка 4: Изберете колко често искате да получавате избраното от вас кафе или кафета – веднъж седмично, веднъж на всеки две седмици или веднъж месечно. Ако искате да промените периодите за получаване на пратките с кафе, необходимо е само да се свържете с нас и ние ще се погрижим за това!

Стъпка 5: Изберете продължителността на програмата – 3 или 6 месеца. Ако искате да промените продължителността на програмата, свържете се с нас и ние ще я променим за вас.

Стъпка 6: След като направите поръчката, ще получите имайл от нас, потвърждаващ абонаментната ви програма.

 

Кога ще пристигне първата ми пратка с кафе?

Всички нови поръчки трябва да бъдат първо потвърдени, като наш служител ще се свърже с вас по телефона, за да потвърди поръчката. Първата ви пратка кафе ще бъде изпечена съгласно графика ни за печене и ще бъде изпратена към вас в рамките на 24 часа след изпичане. Очаквайте да получите пратката 24 – 72 часа след изпращане, в зависимост от населеното място и работното време на куриерска фирма Спиди (ако доставката е извън гр.София).

 

Трябва ли да предплатя кафето за цялата продължителност на абонамента или всяка пратка с кафе се плаща отделно?

Всяка пратка с кафе се заплаща отделно! Когато се абонирате за определено кафе от програмата „Класик“, стойността, посочена в кошницата представлява сумата, която ще трябва да заплатите при всяка една доставка на избраното от вас кафе или кафета. Плащането се извършва при доставка и само за кафето, което сте получили в съответният месец.

Например, клиент се абонира да получава кафе Колумбия Хуила Рио Негро, на всеки 2 седмици, в продължение на 3 месеца. Сумата, която ще трябва да заплати при доставка на всяка една пратка кафе ще бъде 28.71 лв. (с включени ДДС и безплатен транспорт при използване на промо-код CLASSIC):

Абонаментна програма “Класик”: 1 х 28.71                                      28.71 лв

Кафе: Colombia Huila Rio Negro

Опаковка: 500 гр. (2 x 250 гр.)

Смляно за: Кафе на зърна

Доставка: Веднъж на всеки 2 седмици

Продължителност: 3 месеца

Общо:                                             28.71 лв.

Доставка – Фиксирана цена:               0.00 лв.

Общо:                                             28.71 лв.

При продължителност на програмата от 3 месеца и 2 пратки кафе на месец, клиента ще получи общо 6 пратки с кафе и ще заплати 172.26 лв. за цялата продължителност на абонамента (6 х 28.71 лв.).

 

Как ще знам кога да очаквам следващата пратка кафе?

Ако сте избрали доставка веднъж месечно, ние ще ви изпратим имейл 7 дни преди поредното кафе да бъде изпратено към вас. След получаването на имейла, вие ще имате 72 часа за да направите каквато и да е промяна в поръчката. Ако сте избрали доставка веднъж седмично или веднъж на всеки две седмици, тогава следвайте графика за доставка, който ще получите от нас в началото на програмата. Също така, всеки път когато изпратиме кафе към вас, в имейла който ще получите от нас с номер на товарителницата ще има и информация за дата на следващата доставка.

 

Как мога да направя промяна в абонаментната програма?

За да направите каквато и да е промяна в абонаментната ви програма, нужно е само да се свържете с нас като използвате формата за контакти по-долу или да ни се обадите на тел. 087 684 2233.

 

Какви промени мога да правя в абонаментната програма?

Вие можете да правите следните промени в абонаментната си програма:

 • Смяна на адрес за фактуриране
 • Промяна в начин на плащане
 • Промяна в адрес за доставка
 • Промяна на метод на доставка (за територията на гр.София, всички доставки се извършват с услугата градски куриер, а за всички останали населени места с икономична услуга)
 • Промяна на кафетата, за които сте абонирани
 • Промяна в количеството на поръчаните кафета
 • Промяна в опцията на меляне (кафе на зърна или смяна на оцията за меляне)
 • Промяна на датата на следващата пратка
 • Промяна в честотата на поръчките
 • Промяна в продължителността на избраната от вас програма
 • Задържане на поръчките (Планирате ваканция? Можете да ни уведомите и по този начин ще изпратим следващата поръчка когато се върнете от ваканцията си)
 • Прекратяване на абонамент

 

Имам прекалено много кафе в момента. Как мога да направя корекции в доставките?

Ако не сте успели да изпите кафето което сте поръчали до момента, можете много лесно да промените честотата на доставките, като ни изпратите имейл, използвайки формата за контакти по-долу или да ни се обадите на тел. 087 684 2233. Ако планирате ваканция, моля да промените датата на следващата доставка.

 

Как мога временно да спра абонаментната си програма?

За да спрете временно абонаментната си програмата, моля да се свържете с нас като използвате формата за контакти по-долу или да ни се обадите на тел. 087 684 2233, като посочите вашият клиентски номер и докога искате програмата ви да бъде спряна.

 

Как мога да прекратя абонаментната си програма?

Абонаментна програма може да бъде прекратена по всяко време, като е желателно да прекратите абонамента си преди да сме изпратили поредната пратка с кафе към вас! Ако желаете да прекратите абонаментната си програма, моля свържете се с нас като използвате формата за контакти по-долу или се свържете с нас на тел. 087 684 2233.

 

Как ще получа 10% отстъпка?

Кафетата, които се предлагат в абонаментната програма “Класик” са с включена отстъпка от 10% спрямо стандартните ни цени за същите кафета.

 

Мога ли да получа 10% остръпка на поръчки, които не са част от абонаментната ми програма?

Това е ексклузивна оферта само за абонаментните ни програми, но вие можете да започнете абонаментна програма по всяко време и да поддържате няколко абонаментни програми едновременно.

Ако имате въпроси и/или желаете да промените абонаментната си програма, моля не се колебайте да се свържете с нас!