Разпродажба!

Абонаментна програма – Класик

64.62 лв.134.73 лв.

С тази абонаментна програма, любимото ви специално кафе ще се доставя автоматично, без да е необходимо да го поръчвате отново и отново. Така ще сте сигурни, че винаги ще имате прясно изпечено специално кафе доставено до вашата врата! Кафетата се пекат всяка неделя и се изпращат към вас в рамките на 24 часа след изпичане! Цените са с включена отстъпка от 10% и безплатна доставка за цялата страна. Започнете вашето пътешествие в света на специалните кафета!

Продукт: Кафе на зърна

Направете своя избор:

Описание

АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА – КЛАСИК

С тази абонаментна програма, винаги ще имате любимото си прясно изпечено специално кафе доставено до вашата врата! Необходимо е само да изберете вашето любимо кафе или кафета, брой опаковки, кафе на зърна или смяно, колко често искате да получавате избраното от вас кафе. Оставете ние да се погрижим за всичко останало. Така ще сте сигурни, че винаги ще имате прясно изпечено кафе вкъщи или в офиса.

Когато се абонирате за програмата „Класик“, вие получавате следните предимства и отстъпки:

  • Кафетата от тази абонаментна програма се пекат в неделя;
  • Всяко кафе се пече на малки партиди, пакетира се и се изпраща към вас в рамките на 24 часа след изпичане;
  • Любимото ви кафе се доставя автоматично, без да е необходимо да го поръчвате отново и отново
  • Спестявате 10% на всяка поръчка от абонаментната програма, като отстъпката е автоматично отразена в цената на всеки един продукт
  • Безплатна доставка за цялата страна.

Ако искате да поръчате по-големи количества, моля свържете с нас на тел. 087 684 2233.

Прясно изпечена 100% специална Арабика с гарантиран произход и качество. ⚜️

v.2023-01

Често Задавани Въпроси

Програма ‘Класик’:

Как мога да се присъединя към абонаментната програма ‘Класик’?

Присъединяването към програмата става много лесно, като стъпките са както следва:

Стъпка 1: Ако все още не сте регистрирани, моля създайте нов онлайн акаунт

Стъпка 2: Изберете любимото си кафе или кафета. Ако не сте сигурни кое от всички кафета да бъде, не се притеснявайте – винаги можете да промените избора си на по-късен етап, като се свържете с нас.

Стъпка 3: Кафетата, които предлагаме са кафе на зърна, но ако желаете кафето да бъде смляно, моля изберете една от опциите  – еспресо, филтрация, френска преса, кафеварка, джезве.

Стъпка 4: Изберете колко често искате да получавате избраното от вас кафе или кафета – в момента предлагаме само веднъж месечно.

Стъпка 5: Изберете продължителността на програмата – 3 или 6 месеца. Ако искате да промените продължителността на програмата, свържете се с нас и ние ще я променим за вас.

Стъпка 6: След като направите поръчката, ще получите имайл от нас, потвърждаващ абонаментната ви програма.

Кога ще пристигне първата ми пратка с кафе?

Всички нови поръчки трябва да бъдат първо потвърдени, като наш служител ще се свърже с вас по телефона, за да потвърди поръчката. Първата ви пратка кафе ще бъде изпечена съгласно графика ни за печене и ще бъде изпратена към вас в рамките на 24 часа след изпичане. Очаквайте да получите пратката 24 – 72 часа след изпращане, в зависимост от населеното място и работното време на куриерска фирма Спиди (ако доставката е извън гр.София).

Трябва ли да предплатя кафето за цялата продължителност на абонамента или всяка пратка с кафе се плаща отделно?

Всяка пратка с кафе се заплаща отделно! Когато се абонирате за определено кафе от програмата „Класик“, стойността, посочена в кошницата представлява сумата, която ще трябва да заплатите при всяка една доставка на избраното от вас кафе или кафета. Плащането се извършва при доставка и само за кафето, което сте получили в съответният месец.

Как ще знам кога да очаквам следващата пратка кафе?

В началото на абонаментната програма ще получите имейл с детайлите на програмата и график за доставките. Моля, запазете този имейл за справка, но ако по някаква причина сте го изтрили, винаги може да се свържете с нас на тел. 087 684 2233.

Как мога да направя промяна в абонаментната програма?

За да направите промяна в абонаментната ви програма, нужно е само да се свържете с нас на тел. 087 684 2233 или да ни изпратите имейл. След като корекцията е отразена, ще получите имейл от нас за потвърждение.

Какви промени мога да правя в абонаментната програма?

Вие можете да правите следните промени в абонаментната си програма:

  • Смяна на адрес за фактуриране;
  • Промяна в начин на плащане;
  • Промяна в адрес за доставка;
  • Промяна на метод на доставка (за територията на гр.София, всички доставки се извършват с услугата градски куриер, а за всички останали населени места с икономична услуга);;
  • Промяна в количеството на поръчаните кафета;
  • Промяна в опцията на меляне (кафе на зърна или смяна на оцията за меляне);
  • Промяна на датата на следващата пратка;
  • Промяна в честотата на поръчките;
  • Промяна в продължителността на избраната от вас програма;
  • Задържане на поръчките (Планирате ваканция? Можете да ни уведомите и по този начин ще изпратим следващата поръчка когато се върнете от ваканцията си);
  • Прекратяване на абонамент.

Имам прекалено много кафе в момента. Как мога да направя корекции в доставките?

Ако не сте успели да изпиете кафето което сте поръчали до момента, можете много лесно да промените честотата на доставките, като ни изпратите имейл или се обадите на тел. 087 684 2233. Ако планирате ваканция, моля да промените датата на следващата доставка.

Как мога временно да спра абонаментната си програма?

За да спрете временно абонаментната си програмата, моля да се свържете с нас на тел. 087 684 2233, като посочите номера на поръчката и докога искате програмата ви да бъде спряна.

Как мога да прекратя абонаментната си програма?

Абонаментна програма може да бъде прекратена по всяко време, като е желателно да прекратите абонамента си преди да сме изпратили поредната пратка с кафе към вас! Ако желаете да прекратите абонаментната си програма, моля свържете се с нас на тел. 087 684 2233.

Как ще получа 10% отстъпка?

Кафетата, които се предлагат в абонаментната програма „Класик“ са с включена отстъпка от 10% спрямо стандартните ни цени за същите кафета.

Мога ли да получа 10% остръпка на поръчки, които не са част от абонаментната ми програма?

Това е ексклузивна оферта само за абонаментните ни програми, но вие можете да започнете абонаментна програма по всяко време и да поддържате няколко абонаментни програми едновременно.

Ако имате въпроси и/или желаете да промените абонаментната си програма, моля не се колебайте да се свържете с нас!