Есперанса Бленд | 100% Specialty Arabica

13.95 лв.

Бленд от най-фините Арабики от Латинска Америка, Африка и Пасифика, умело комбинирани и майсторски изпечени от нашият Roastmaster.

Продукт: Кафе на зърна

Безплатна доставка при поръчка за над 30 лв.

В момента този артикул не е наличен.

Код: Няма Категория:

Описание

ESPERANZA BLEND | 100% SPECIALTY ARABICA

[ap_spacing spacing_height=“2px“]

Внимателно подбрани кафета от най-добрите региони и плантации, изпечени до съвършенство и блендирани с майсторство. Всяко едно кафе използвано в нашите блендове е великолепно само по себе си, но когато се комбинира с останалите – резултатът е забележителен!

За да създадем този екслузивен бленд, комбинирахме някои от най-фините измити и полусухи кафета от Латинска Америка, Източна Африка и Пасифика, като използвахме специално подбрани кафета с отличителна яркост, вкус и аромат които да превърнат чашата с кафе в един специален момент, на който да се наслaдите по цял ден, всеки ден.

Региони: Латинска Америка, Източна Африка и Пасифика;

Производители: Индивидуални малки ферми, кооперативи и естейтс;

Надморска височина: 1,200 – 1,800 м.н.в.;

Сорт: 100% Арабика | Typica, Bourbon, SL28, SL34, Caturra, Catimor, Jember, Ateng, Garundang;

Процес на обработка: мокър и полусух метод, сушенe на слънце;

Вкусов профил: Отлично балансиран бленд със средно до плътно тяло, комплексен вкус с нотки на плодове и цветя, деликатна сладост, продължителен послевкус с приятна киселинност.

[ap_spacing spacing_height=“5px“]

Както винаги, използваме само най-висококачествените зърна зелено кафе Арабика и майсторски ги изпичаме до най-подходящата степен, за да изкараме най-добрите вкусови качества на всяко едно от кафетата в бленда.

Освен че комбинирахме кафета от различни региони, също така самите кафета в бленда са изпечени до различни нива: City, City+, Full City. Всяко едно от кафетата използвани в този бленд се пече индивидуално и по специално създаден от нас профил на печене, и след това ги блендираме с майсторство за да създадем този великолепен аромат и вкус. Това е един прекрасно балансиран бленд на който можете да се насладите през целият ден – той е подходящ както за еспресо, така и за френска преса, филтрация или студено кафе.

Бленд от 100% специална Арабика с гарантиран произход и качество.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.