Пасифик Бленд | 100% Specialty Arabica

Бленд от най-фините Арабики от тихоокеанския регион, умело комбинирани и майсторски изпечени от нашият Roastmaster.

Продукт: Кафе на зърна

Безплатна доставка при поръчка за над 30 лв.

В момента този артикул не е наличен.

Код: SBL003 Категория:

Описание

PACIFIC BLEND | 100% SPECIALTY ARABICA

Внимателно подбрани кафета от най-добрите региони и плантации, изпечени до съвършенство и блендирани с майсторство. Всяко едно кафе използвано в нашите блендове е великолепно само по себе си, но когато се комбинира с останалите – резултатът е забележителен!

За да създадем този ексклузивен бленд използвахме кафета от три различни микро-региона и въпреки културните различия и методите на обработка, фермерите във всеки един от тези региони споделят една и съща страст и отдаденост към отглеждането на най-висококачествените зърна зелено кафе.

Като начало, започнахме нашето пътешествие от островите на Папуа Нова Гвинея и Индонезия, където всяко едно от кафетата развива коренно различен вкусов профил благодарение на тероара и начина на обработка. След това продължихме към тихоокеанският бряг на Латинска Америка за да открием кафе, което да придаде латино-американският чарм на бленда…. и резултът е направо забележителен!

[ap_spacing spacing_height=“2px“]

Региони: Азия-Пасифик, тихоокеанска част на Латинска Америка;

Производители: Индивидуални малки ферми и естейтс;

Надморска височина: 1,200 – 1,600 м.н.в.;

Сорт: 100% Арабика | Arusha, Typica, Bourbon, Catimor, Jember, Ateng, Garundang;

Процес на обработка: полусух и мокър метод, сушене на слънце;

Вкусов профил: Плътно тяло с богат аромат и комплексен вкус, нотки на шоколад и подправки, естествена сладост, продължителен послевкус с освежаваща киселинност.

[ap_spacing spacing_height=“5px“]

Както винаги, използваме само най-висококачествените зърна зелено кафе Арабика и майсторски ги изпичаме до най-подходящата степен, за да изкараме най-добрите вкусови качества на всяко едно от кафетата в бленда. Прекрасно балансиран бленд на който можете да се насладите през целият ден – той е подходящ както за еспресо, така и за френска преса или филтрация.

Бленд от 100% специална Арабика с гарантиран произход и качество.