Подаръчен пакет 1 бр. кафе и френска преса

45.95 лв.

Зарадвайте любимите си хора с този специален подарък. Изберете как да е смляно кафето и оставете персонализирано послание.

В момента този артикул не е наличен.

Код: Няма Категория:

Описание

Приятели и почитатели на истинското и прясно изпечено специално кафе. С голямо удоволствие ви представяме нашите подаръчни пакети. Ние вярваме, че един подарък е истински тогава, когато е подготвен и опакован с желание и любов. За целта сме ви подготвили едно от нашите най-търсени и интересни кафета.

ГВАТЕМАЛА САН ПЕДРО НЕКТА

Името “Гватемала” идва от древния език Нахуатъл и означава “място на много дървета”. През 1773 г., Йезуитските свещеници пренасят кафето в Гватемала и неслучайно, тази Латиноамериканска страна се е превърнала в източник на едни от най-фините кафета в света.

Благодарение на своите разнообразни микроклимати, плодородна почва и местоположение, регионът произвежда едни от най-фините кафета в Централна Америка, които се характеризират с приятна киселинност и сладост напомняща тофи и ядки.

Повече за кафето прочетете от тук.

И за да е истинска изненадата ви даваме възможност да персонализирате вашия подарък! При поръчка в полето Бележки можете да напишете вашето послание. То ще стигне до получателя изписано ръчно със златен молив върху картичка.

Какво съдържа нашия празничен пакет:

  • 1 бр. прясно изпечено кафе ГВАТЕМАЛА САН ПЕДРО НЕКТА смляно едро за френска преса (250 г.)
  • 1 бр. френска преса (400 мл.)
  • Луксозна кутия (цвят тъмно кафяв)
  • Празнична картичка
  • Безплатна доставка

 

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма