Posted on 2 Comments

Монтекристо стартира продажбата на аксесоари за кафе

Монтекристо Кафе Аксесоари

Монтекристо Кафе АксесоариЗдравейте приятели и ценители на качественото и прясно изпечено кафе 100% арабика. Имаме удоволствието да ви съобщим, че вече освен прясно изпечено кафе и кафемашини, предлагаме и аксесоари за кафе.

Постарахме се да подберем най-нужните и висококачествени аксесоари за кафе за вас, нашите клиенти – V60, CHEMEX, Аеропреса, HARIO електрическа кана и везна и др.

Искате да смелите кафето непосредствено преди приготвяне? Нашите предложения за кафемелачки са идеалното решение за дома или офиса.

Разгледайте нашите предложения:

 

2 thoughts on “Монтекристо стартира продажбата на аксесоари за кафе

  1. Привет!
    Бихте ли предложили и качествена смазка за смазване на автоматична кафемашина!? Също и разтвор за промиването и от котлен камък!? Предварително Ви Благодаря!

  2. Здравейте г-жо Йотова. Това което можем да ви кажем, без да твърдим че сме специалисти, е че при автоматичните кафе машини е изключително важна поддръжката и най вече редовното почистване на всички части от кафе машината до които имате пряк достъп от наслагвания на кафе и др. Повечето автоматични кафе машини си имат и автоматични цикли за почистване на вътрешната система. Относно смазване на определени части бихме ви препоръчали да се обърнете към специалист, а не да правите това сами.

    Иначе по отношение на втория ви въпрос за промиването – повечето машини са настроени през определен период да ви искат промиване с разтвор, в зависимост от „твърдостта“ на водата. Мога да ви уверя, че за разлика от Западна Европа, водата в България не е толкова твърда, и не е нужно да се прави такова промиване или поне не толкова често. Ако все пак решите, използвайте препарат одобрен от съответната марка. Поздрави, Антон Дойков

Comments are closed.